У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького триває турнір з мініфутболу «Весняний кубок ЧНУ — ЛНЗ».

Другий день турніру розпочали команди «Левова сталь» та «Флеш». Зі значним відривом перемогу виборола команда «Флеш» з рахунком 3:12.

У другому матчі зіграли команди «УФСК» і «ПАН». Гра пройшла майже на рівних, але команда «УФСК» виборола перемогу з невеликим відривом у рахунку 3:2.

У третій грі, переможці першої «Флеш» змагалася з досвідченою та сильною командою «Збірна світу». Навіть погані погодні умови не стали на заваді цієї досить напруженої та багатої на голи гри. Другий тайм закінчився з рахунком 4:13 вже на користь команди «Збірна світу».

Четверта гра пройшла не менш цікаво. Команда «Fotius Gang» змагалася проти «Штурм». Перший тайм пройшов на рівних і закінчився з рахунком 1:1. За підсумками другого тайму матч закінчився нічиєю 2:2. Але вирішальною стала серія пенальті з рахунком 3:1 на користь «Fotius Gang».

Не можна не згадати про групи підтримки й глядачів, які попри дощ жваво підтримували свої команди.

«Економклас» і «Buvette» стали суперниками у п’ятому матчі змагань. У цій запеклій боротьбі команди показали злагоджену гру. Рахунок значно змінювався протягом усієї гри, та в підсумку, лідерами й переможцями стала команда «Buvette». Рахунок 3:7.

Гра «Штурму» та «Волі» стала завершальною у другому турі. Переможні голи команді «Воля» принесли гравці: Денис Козенко — 3 голи та Антон Гладков 1 гол. А команді «Штурм» єдиний та не менш значний гол приніс гравець Демко. «Воля» перемогла з рахунком 4:1.

Автор: Вікторія Бондаренко, студентка 2-Ж курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій.

Фото: Віолетта Костенко, Наталія Яременко, студентки 1-PR курсу ННІ української філології та соціальних комунікацій.