Перебування в Білефельдському університеті — це не лише дослідницька робота в межах міжнародного наукового гранту. Це також чудова можливість розвивати і вдосконалювати викладацький досвід, гідно представляючи Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького і, зокрема, ННІ економіки і права на європейській освітній ниві.

Доцент кафедри економіки та міжнародних економічних відносин Тарас Ромащенко в поточному семестрі отримав пропозицію викладати для магістрів авторитетного німецького ЗВО. Доцент ЧНУ знайомитиме слухачів із соціально-орієнтованим веденням сучасного бізнесу в рамках курсу «Корпоративна соціальна відповідальність».

Зі слів Тараса Ромащенка, вже перша лекція продемонструвала неабияку зацікавленість іноземних студентів в проблематиці соціальної відповідальності бізнесу. Майбутні магістри, які, до речі, представляють широку палітру країн світу, під час прем’єрної презентації взяли активну участь у запропонованій лектором дискусії.

Науковець переконаний, що надана можливість викладати в німецькому університеті підтверджує високий потенціал української вищої школи, яка здатна не лише переймати цінний міжнародний досвід, але й ділитися власним, збагачуючи глобальне освітнє середовище.

Кафедра економіки та міжнародних економічних відносин