Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко нагородив заступника командира штурмового батальйону 5 окремої штурмової Київської бригади, учасника бойових дій Сергія Касяна.

Сергій отримав у Черкаському національного університету імені Богдана Хмельницького вищу освіту за  спеціальністю «Біологія», а також навчався на кафедрі військової підготовки.

Як зазначають у Черкаській міській раді, на клопотання першого заступника міського голови Сергія Тищенка військовий отримав цінний подарунок та подяку.

«Серед побратимів захисник користується авторитетом, він сміливий, наполегливий та відважний. Це справжній герой, який щиро любить свою Батьківщину та готовий ризикувати своїм життям заради її захисту», — сказав перший заступник міського голови Сергій Тищенко.
У свою чергу, військовий передав шеврон та гільзу, привезену з Бахмута. Ці речі — символи незламності та мужності українських воїнів, які щодня боронять нашу землю від ворога. 
12 березня у Сергія Касяна та його дружини в Черкаському пологовому будинку народилася донька.

«Вітаю молодих батьків з цією радісною подією! Бажаю міцного здоров'я, щастя, благополуччя та мирного неба над головою! Хочу ще раз подякувати Сергію та всім українським захисникам за їхню нелегку службу та самовідданість. Завдяки вам ми маємо можливість жити, працювати та вірити у краще майбутнє України», — підкреслив міський голова.

Нині військовий вже вирушив на передову.

Джерело: Черкаська міська рада