Центр Гендерних досліджень і комунікації Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького запрошує долучитися до міжнародного проєкту.

У 2024 громадська організація «Жіноча Ліга» за грантової підтримки Українсько-данського молодіжного дому реалізує проєкт «Girls Diplomatic Academy 2.0 / Академія дипломатії для дівчат 2.0» (GDA 2.0) для дівчат, які не вивчають міжнародні відносини та дипломатію у межах формальної освіти.

Проєкт складається з 10 зустрічей, спілкування з представницями дипломатичного корпусу України, активностей на командотворення, практичних завдань, навчального візиту до Києва, конкурсу ініціатив, підтримки в реалізації 3 ініціатив, а також можливості взяти участь у стажуванні.

Проєкт «Girls Diplomatic Academy 2.0 / Академія дипломатії для дівчат 2.0» — це інструмент, завдяки якому дівчата 17-21 років з різним життєвим досвідом можуть отримати експертні знання та навички, які допоможуть долучитись до сфери формальної та неформальної дипломатії, стати у ній змінотворицями, а також розвинути стійкість до дезінформації та маніпуляцій.

Деталі
Реєстрація
Instagram-сторінка проєкту 

Дедлайн для реєстрації: 23:59 за Києвом 24 березня 2024 року.

Координаторка від Центру Шевченко Зоя Володимирівна (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)