Науковці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького 10 квітня 2024 року провели робочу зустріч з Юе Лі та Лорен Булл, представниками міжнародного відділу університету Гринвіча, Велика Британія.

Черкаський національний університет представляли проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло, начальник відділу міжнародних зв'язків Олександра Дем'яненко та співробітники відділу міжнародних зв'язків. Під час зустрічі відбулося знайомство з новими колегами з міжнародного відділу університету Гринвіча. Підсумували результати попередньої співпраці: проведення спільної конференції, участь британських науковців у конференції «Туризм і гостинність: стан, проблеми, перспективи», проведеній у ЧНУ, участь студентів ЧНУ у юридичній літній школі університету Гринвіча тощо. Обговорили поточні проєкти щодо курсів англійської мови для викладачів та студентів та домовилися про перспективний план на наступний навчальний рік.


Під час обговорення були вислухані різні ідеї та пропозиції, спрямовані на зміцнення зв'язків між університетами та підвищення якості освіти та науки. Обидва університети висловили готовність до подальшої співпраці та планують реалізувати спільні ініціативи найближчим часом.

Проректор з наукової та інноваційної діяльності Олександр Спрягайло наголосив на зацікавленості ЧНУ у підтримці та розвитку міжнародного обміну студентами, спільних дослідницьких проєктах та інших формах співпраці. Зустріч стала важливим кроком у зміцненні міжнародних зв'язків нашого університету та укріпленні нашої репутації як центру освіти та науки. Ми плануємо активно працювати над реалізацією узгоджених ініціатив та спільних проєктів з університетом Гринвіча для досягнення взаємних цілей та розвитку нашої міжнародної співпраці.

Відділ міжнародних зв'язків