Студентська рада ННІ економіки і права в межах благодійного марафону, який триває в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького, подбали про маскувальні сітки для «Центру допомоги армії».

Студенти, зіткнувшись з гострим дефіцитом рибацьких сіток, які слугують основою для маскувальних, вийшли на представника виробництва, та замовили у них дві рибацькі сітки, сумарною довжиною понад 120 метрів.
На жаль, через дефіцит електроенергії завод не в змозі працювати на повну потужність, тому доведеться деякий час зачекати, адже це єдиний завод, який виготовляє необхідні сітки. Натомість придбали сертифікат, який гарантує їхнє отримання.

— Сьогодні наша країна потребує міцний тил, який здатен вірити та всіляко підтримувати наших хлопців та дівчат, які стоять на варті нашої безпеки, — зазначив Владислав Чепіль, голова студентської ради ННІ економіки і права. — Як тільки наші сітки виготовлять і ми зможемо їх отримати, відразу всі разом підемо плести маскувальні сітки, щоб якомога швидше відправити їх на передову, де вони знадобляться та захищатимуть тих, хто захищає нас.

Також студенти вирішили підтримати ще й Станцію юних техніків, вихованці якої з перших днів війни допомагають нашій армії, вони займаються масовим виготовленням окопних свічок, тому їм постійно потрібна сировина. Студентський актив ННІ економіки і права вже вдруге передає віск та картон, а цього разу надали юним технікам ще й фінансову допомогу для закупівлі необхідних матеріалів.

Студентська рада ННІ економіки і права