Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького докладає всі зусилля, щоб допомогти університетській громаді зібрати кошти на авто для нашого випускника на передовій.

З цією метою студентський актив університету ініціював екологічну акцію зі збору макулатури та пластикових пляшок «Врятуй довкілля!»

Спільними зусиллями вдалося зібрати більше пів тисячі кілограмів вторинної сировини. А це 2500 гривень, які будуть перераховані на благодійний рахунок для придбання автомобіля захисникам, які боронять наш мир та Незалежність.

— Охорона навколишнього середовища — це актуальна проблема сучасного світу, тому ми проводимо благодійний збір вторинної сировини — макулатури та пластикових пляшок. Акція організована з метою виховання культури споживання та популяризації вторинного перероблення ресурсів. Ми хочемо, щоб ці кошти пішли на допомогу ЗСУ і таким чином наблизити перемогу. Тому активно працюємо тут, у тилу,  й віримо у швидку перемогу! — ділиться враженнями т. в. о. голови студентської ради університету Євгенія Лядецька.

До збору макулатури долучилися й буккросери читацького клубу університету  «Freebook», студенти-видавці,  які зібрали й віддали російськомовні книжкові  видання на перероблення. 

— Кошти, які ми отримали за зібрану макулатуру, допоможуть не тільки зберегти планету, а й врятувати життя нашому випускнику та іншим військовим на фронті! А це дійсно корисна справа!» — наголосила голова студентської ради ННІ української філології та соціальних комунікацій Мирослава Хоменко.

Виконувачка обов’язків голови студентського містечка Софія Соловей переконана, що всі ми повинні докладати максимум зусиль задля перемоги України.

А всі охочі можуть долучитися до нашого великого збору для ЗСУ. Рахунок, на який можна донатити кошти, відкрито на ім'я Луценко Ірини Олександрівни: 5168745123686351.

Долучайтеся! Спільними зусиллями подолаємо ворога! Слава Україні!

Студентська рада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького