27 лютого 2023 року студенти ННІ іноземних мов Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь у міжнародній студентській конференції «Future You».

Захід проводив університет Грінвіча, партнер ЧНУ,  у форматі онлайн.

Цього року конференція проходила під гаслом «Студентами, для студентів». У конференції активно взяли участь студенти різних спеціальностей та курсів ННІ іноземних мов, а студентка 3-А курсу, спеціальності «Середня освіта» Ніна Тимошенко підготувала та виступила із доповіддю про побудову кар’єри майбутнього випускника університету та стратегії успішного публічного виступу.

Студентка 2-А курсу Амєлія Хренова поділилася враженнями про конференцію:

— Щиро дякую університету за таку можливість! Конференція була дуже цікавою та мотивуючою. Перед нами виступали і люди, які вже досягли успіху в житті та ділилися своїм досвідом, і студенти, у яких все ще попереду, всі вмотивовані, адже питання «де моє місце в житті» стосується, мабуть, кожного. Головне — любов. Полюбити те, що ти робиш, і робити це з ентузіазмом. Працювати кожен день. Це і є шлях до успіху. Як студентка інституту іноземних мов можу сказати — я в захваті від спікерів, їхня мова просто прекрасна, і я навіть встигла виписати декілька виразів зі вступної промови. Де б не був, що б не чув — треба використовувати усі ресурси для збагачення мови, як своєї, так і англійської.

 Кафедра сучасних практик викладання англійської мови