У навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва відбулася скайп-конференція «Соціальна політика впродовж життя: Українські перспективи». Захід відбувся у межах українсько-канадської співпраці з університетом Томпсон Ріверс (м. Камлупс, Канада).

На конференції студенти спеціальностей «Соціальна робота» і «Право» звітували про результати роботи над міні-грантами, які виконували під спільним керівництвом професора канадського університету Олександра Кондрашова і професорів Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького — Світлани Архипової, Олени Коломієць і Ольги Парамонової.

Проекти були зосереджені на окремих аспектах соціальної політики в Україні. Зокрема, Дарія Кравченко презентувала проект «Соціальне забезпечення різних вікових категорій населення впродовж життя: основні програми і перспективи їх реалізації». Валерія Кошель розповіла про соціальну політику в Україні щодо підтримки емоційного, духовного та фізичного здоров’я людини. Роботу про кримінальне правосуддя у роботі з різними категоріями населення представила Інна Литвин. Проект «Гендерна політика у соціальній роботі з різними віковими категоріями населення» презентувала Дарина Танцюра. Анастасія Щербата розповіла про особливості соціальної політики щодо сільського населення.

Під час конференції студенти й викладачі обмінялися думками та вислови побажання щодо подальшої співпраці. За результатами міні-грантів буде підготовлено підручник за редакцією українських та канадських науковців.

Навчально-науковий центр зовнішніх і міжнародних зв’язків