Доцент кафедри німецької філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Леся Овсієнко взяла участь у методично-дидактичній зустрічі викладачів німецької мови, яка відбулася у школі іноземних мов «WizarD» міста Вінниці. Подію організували за сприяння німецького видавництва «Нueber» наприкінці серпня.

Метою цього заходу було підвищення кваліфікації вчителів та викладачів німецької мови в Україні. Формат методично-дидактичної зустрічі включав день інтенсивних семінарів та воркшопів на основі використання прогресивних найновіших підручників видавництва «Hueber». Учасники семінару з усієї України мали змогу обговорити найновіші методики викладання граматики на основі підручників «Hueber» (Grammatikvermittlung mit Lehrwerken von Hueber Verlag), ознайомилися з особливостями викладання німецької мови для наймолодшої аудиторії учнів (Kindgerechter Deutschunterrichtmit «Jana&Dino» und PLC). Також присутніх на зустрічі було детально проінформовано про оновлену структуру іспиту для рівня В2 (Gezielte Prüfungsvorbereitung mit «Sicher! Aktuell B2»).

— Я вдячна за надану можливість відвідати таку змістовну методичну зустріч і сподіваюся на подальшу плідну співпрацю з видавництвом «Нueber», — зазначає Леся Овсієнко.

ННІ іноземних мов