Першокурсник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Денис Яковенко увійшов до трійки лідерів за результатами тестування Національного банку України. 

Тестування відбулося у межах Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week), у якому ННІ економіки і права активно взяв участь.

Серед іншого викладачі та студенти долучалися до онлайн-заходів із платіжної безпеки, організованих Національним банком України. Так, студенти кафедри економіки та міжнародних економічних відносин взяли участь у вебінарі «Національний банк: історія створення та основні досягнення» (спікер — Денис Толочко, директор Музею грошей Національного банку України). Учасники дізналися багато цікавої та пізнавальної інформації: як виник центральний банк; як з’явилася гривня; де виготовляють українські гроші.
Довідалися більше про  історію становлення та розвитку банківської справи в Україні.

На завершення вебінару учасники перевірили свої знання під час тестування на навчальній платформі Kahoot.

— Щиро вітаємо Дениса Яковенка,  студента І курсу спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини», який увійшов до трійки лідерів за результатами тестування та зайняв 3 місце. Організатори вебінару надіслали призерам сувеніри на згадку про захід, — розповів в.о. директора інституту Микола Руденко.

 

ННІ економіки і права