У ЧНУ ім. Б. Хмельницького відбулося засідання Зоологічного клубу на тему «Результати роботи в 2015 році та перспективи розвитку».

Освітній процес вННІ природничих наук вирізняється наявністю різноманітних форм позааудиторного навчання.

Адже майбутнім студентам-біологам та екологам важливо опановувати методи наукових досліджень у природних умовах. Для написання курсових і дипломних робіт вже з перших курсів студенти починають польові дослідження. Однією з форм апробації таких результатів є Зоологічний клуб. На його засідання збираються усі небайдужі до зоології — студенти та викладачі.

Учасники засідання представили головні досягнення науково-просвітницької діяльності клубу, прозвітували про проведені заходи та обговорили плани на майбутнє. Були відзначені активні учасники Зоологічного клубу 2015 року та переможці акції «Бердвочерінг-2015».

Родзинкою заходу було нагородження учасників Черкаського орнітологічного клубу. Також присутні заслухали виступи про попередні результати наукових досліджень студенток Богдани Колодій, Олесі Ільченко та Майї Дубенко. Доповідачі запропонували студентам долучатися до первинного збору матеріалу для отримання більш достовірних результатів.

У засіданні клубу взяли участь понад 20 студентів і викладачі інституту. 

ННІ природничих наук