Результати освітньої діяльності у І семестрі, а також наукової та науково-технічної діяльності за рік обговорено на черговому засіданні вченої ради Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Традиційно роботу засідання розпочали зі вручення документів про присвоєння вчених звань науковцям університету. Професорсько-викладацький склад університету поповнився двома професорами та десятьма доцентами.

Перший проректор, професор Василь Мойсієнко розповів про якість освіти студентів та презентував розроблене в університеті Положення про систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти.

Проректор з наукової, інноваційної та міжнародної діяльності, професор Сергій Корновенко  доповів про досягнення науковців університету та кращих студентів. Акцент було зроблено на практичному ефекті від наукової і науково-технічної діяльності.

У розрізі міжнародної діяльності Сергій Валерійович розповів про співпрацю з вітчизняними та закордонними вищими навчальними закладами та про академічні обміни. Сергій Корновенко окреслив ряд проблемних питань та запропонував  шляхи їх вирішення.

Про досягнення, проблеми, перспективи розвитку ННІ економіки і права та ННІ історії і філософії розповіли їхні директори, професори Юрій Кононенко та Наталя Земзюліна.

Річний фінансовий звіт та фінансовий план оприлюднила головний бухгалтер університету Тетяна Платошкіна.

Шановне зібрання затвердило новий склад Наглядової ради університету, теми дисертаційних робіт, а також рекомендувало до друку наукові і навчально-методичні праці.

Крім того, ректор університету, професор Олександр Черевко поінформував членів вченої ради про створення Бізнес-інноваційного центру Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького. Члени вченої ради затвердили Положення про новий структурний підрозділ університету та обговорили перспективи його розвитку.

 

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького