Почав працювати сайт Центру дистанційної освіти Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

Центр дистанційної освіти є структурним підрозділом Навчально-наукового центру цифрового розвитку та якості освіти. Роботу команди із підтримки сайту — професорки Галини Луценко й викладача Дениса Дерев’янка – спрямовано на висвітлення можливостей використання програмних засобів широкого спектра призначення для організації та підтримки освітнього процесу в закладах вищої освіти в умовах дистанційного та змішаного навчання. Ефективна професійна діяльність викладачів є важливим внеском у підтримання стійкості й продуктивності вітчизняної системи вищої освіти під час війни з загарбниками.

Сподіваємося, що наш сайт допоможе викладачам університету успішно адаптувати аудиторні методики навчання і викладання до роботи в онлайн-режимі, сприятиме розбудові каналів комунікації та співпраці між викладачами й студентами, що попри всі труднощі прагнуть продовжувати навчання, успішному виконанню освітніх завдань в синхронному та асинхронному режимах.

Ми маємо сподівання, що наш сайт стане також майданчиком для публікації та подальшого обговорення творчих рішень викладачів університету у сфері впровадження освітніх інноватик із застосуванням програмних засобів. На сайті розміщено форму для зворотного зв'язку, за допомогою якої ви можете звертатися до нас із пропозиціями й побажаннями щодо тематики подальших публікацій. Матеріали сайту будуть постійно оновлюватися та доповнюватися.

Для ознайомлення з матеріалами сайту перейдіть за  посиланням


Галина Луценко, професорка кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій