У межах Global Money Week в Україні з 18 по 24 березня науковці Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького організували та провели низку заходів з популяризації фінансової грамотності серед молоді.

Викладачі ННІ економіки і права відвідали низку шкіл міста та провели для школярів різноманітні заходи, спрямовані на вдосконалення фінансової культури та поведінки. Родзинкою зустрічей було практичне спрямування.

Студенти інституту також не лишились осторонь подій Global Money Week. Зокрема, команди І курсу спеціальностей «Економіка», «Міжнародні економічні відносини», «Облік і оподаткування» та «Маркетинг» взяли участь у фінансовому брейн-рингу. Студенти 2 та 3 курсів ННІ економіки і права  пограли в освітню настільну командну гру «Кібербезпека: думай швидко, плати безпечно!» Для слухачів міжгалузевої дисципліни «Економіка» відбувся майстер-клас «Мій фінансовий план». Також студенти й викладачі інституту прослухали ряд лекцій від працівників провідних фінансових установ та долучилися до низки вебінарів, які були організовані Національним банком України. Усі заходи були спрямовані на розвиток фінансової грамотності молодого покоління та формування високої фінансової культури українського суспільства.

ННІ економіки і права