Студентська рада навчально наукового інституту педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва під час благодійного марафону в Черкаському національному університетуі імені Богдана Хмельницького  відвідала організацію, яка опікується «сонячними» дітьми.

Студенти подарували діткам трошки святкового тепла та радості, зустрілися з малечею, висловили їм свої теплі побажання та привітали з прийдешніми святами. Подарунки для дітей були придбані завдяки щедрим пожертвам студентів навчально-наукового інституту. Діти отримали не лише подарунки, але й можливість весело провести час. Адже гості провели для них різноманітні розважальні ігри, конкурси та розваги, які створили атмосферу радості та позитивних емоцій для усіх присутніх.

— У цьому році ми допомагали «сонячним» дітям. Торік у нас вже був такий досвід і нам дуже сподобалося бачити щасливих діток, для яких подарунок був окремим святом. Всі небайдужі донатили та на зібрані кошти ми закупили подарунки для 15 дітей. Також запросили на свято, де ми й зможемо подарувати їм ці подарунки й прекрасні емоції, — розповіла Владислава Гетало, голова ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва.

Запрошуємо кожного зробити добру справу напередодні новорічних свят.

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва.