Із нагоди 95-річного ювілею Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, за ініціативою кафедри загальної педагогіки і психології ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва та за допомогою представників ЗМІ було проведено круглий стіл на тему «Емоційне вигорання та інформаційне перевантаження психіки». 

Круглий стіл відбувся у студії телерадіокомпанії «Рось», у форматі програми «У фокусі подій», що вийде в ефір 26.02.2016 р. о 19:30.

Учасники круглого столу обговорили актуальні для сьогоднішнього суспільства питання — емоційне вигорання та його вплив на здоров'я людини, інформаційне перевантаження свідомості у пересічних людей, у педагогів, у журналістів, професійне вигорання. Фахівці дали поради щодо профілактики та рекомендації щодо вирішення цієї проблеми. 

Основними доповідачами були доктор педагогічних наук, професор, директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов ЧНУ ім. Б. Хмельницького, директор телерадіокомпанії «Рось» Михайло Калініченко, головний редактор видання «Нова Доба» Тетяна Очеретяна, кандидат психологічних наук, доцент, в. о. завідувача кафедри загальної педагогіки і психології ЧНУ ім. Б. Хмельницького Інна Лук'янець, доктор філософських наук, професор, завідувач кафедри філософії ЧДТУ Анжела Бойко,  кандидат психологічних наук, доцент кафедри загальної педагогіки і психології ЧНУ ім. Б. Хмельницького Сабіна Раджабова.

У обговоренні теми брали активну участь викладачі і студенти ННІ педагогічноі освіти, соціальної роботи і мистецтва ЧНУ ім. Б. Хмельницького, викладачі ЧДТУ та представники черкаських ЗМІ.

В. о. завідувача кафедри загальної педагогіки і психології ЧНУ ім. Б. Хмельницького Інна Лук'янець