У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького підбили підсумки всеукраїнського літературного онлайн-конкурсу знавців зарубіжної літератури (для учнів 10-11 класів) «ЛІТЕРАТУРНИЙ ВСЕСВІТ».

Його проводили з 20 по 27 березня з метою розвитку інтелектуального потенціалу та стимулювання творчого самовдосконалення учнів та учениць, залучення молоді до вивчення зарубіжної літератури, піднесення статусу обдарованих дітей та їхніх наставників. Організатори — кафедра слов'янської філології, зарубіжної літератури та методики навчання ННІ іноземних мов, «Творча майстерня» вчителів та викладачів зарубіжної літератури Черкащини.

Загалом на онлайн-конкурс було зареєстровано 689 учасників. Взяли участь у виконанні завдань представники (10 клас — 218 осіб, 11 клас — 171 особа) міст, містечок і селищ зі всіх областей України: Вінницької, Дніпропетровської, Харківської, Запорізької, Полтавської, Херсонської, Хмельницької, Одеської, Івано-Франківської, Сумської, Волинської, Чернівецької, Кіровоградської, Донецької, Тернопільської, Рівненської, Житомирської, Львівської, Закарпатської, Київської, Миколаївської та Черкаської.

Роботи учасників Всеукраїнського літературного онлайн-конкурсу оцінювало фахове журі, до складу якого ввійшли науковці та вчителі провідних закладів вищої та загальної середньої освіти України. 

 

ОЗНАЙОМИТИСЯ З РЕЗУЛЬТАТАМИ

ННІ іноземних мов