Допомога Збройним силам України у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького продовжується.

На прохання бійців військової частини А3335 було перераховано 12 тисяч гривень для придбання безперебійника живлення. Прилад вже у частині і допомагає нищити ворогів.

 

20 тисяч гривень перерахували випускнику ЧНУ Сергію Шевченку, який воює в складі 82 десантно-штурмової бригади. Військовий збирає на антидронову рушницю.

Випускник ЧНУ Олесь збирає на тепловізори для 2 штурмової роти 1-го штурмового батальйону ІІІ ОШБр, де він служить.
Він отримав від університетської громади 15 тисяч гривень.

Найбільше бажання кожного представника колективу — щоб захисники повернулися живими і неушкодженими. Найкращою нагородою є вдячність бійців. Вони присилають теплі слова, світлини, передають «бойову решту» та підписані прапори.    

 

 

«Від випускника з подякою. Переможемо!», — написав на такому прапорі Роман Орищенко (Оскар), боєць 72-гої окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців. Разом із прапором він передав для «Музею історії університету» осколки ворожих боєприпасів.

Подякував за перераховані 10 тисяч гривень і другокурсник університету Руслан Матвєєв, який служить у підрозділах Української добровольчої армії.

— За кошти які університет передав, я купив рюкзак, сумку і навушники (на шоломі прикріплені). Дуже задоволений придбанням, усі речі вміщаються. І навушники вже не раз врятували мій слух. Дякую, — пише Руслан.

 

— Колектив Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького проводить низку благодійних заходів, долучається до зборів для своїх працівників, випускників, студентів та всіх, хто захищає Україну. До благодійності доєднуються випускники і просто небайдужі люди, такі, як Денис Ковачич. Дякуємо всім! Разом працюємо на перемогу з перших днів повномасштабного вторгнення. Віримо в наші Збройні сили! — говорить ректор ЧНУ Олександр Черевко.

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького