День відкритих дверей відбувся у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького.

Майбутнім вступникам презентували освітні можливості та матеріально-технічну базу університету, а  також розповіли про особливості вступу.

Проректорка з освітньо-виховної роботи та іміджевої діяльності Галина Гаврилюк представила керівництво університету, студмістечка, працівників приймальної комісії та наголосила, що кожен із них готовий відповісти на всі запитання абітурієнтів. Вона також повідомила, що приймальна комісія щосереди проводить онлайн-зустрічі зі вступниками та їхніми батьками. Водночас, запевнила, що в ЧНУ вже розроблено проєкт Правил прийому до університету.

— Наш університет має столітню історію, потужний професорсько-викладацький колектив, який забезпечує високі місця у загальноукраїнських рейтингах, — звернувся до присутніх ректор Олександр Черевко. —  Органічною складовою наших успіхів, високого рейтингу університету є наше студентство. Освітній процес ведеться аудиторно, але постійно вдосконалюються сервіси електронного університету. Ми запроваджуємо дуальну освіту. Студенти мають можливості розвивати свій інтелектуальний і творчий потенціал, реалізувати себе у спорті та науці, суспільному житті. До їхніх послуг — і міжнародні можливості університету, і широке коло партнерів, які зацікавлені у кваліфікованих фахівцях.

Вступайте до нас — і ви не матимете проблем із працевлаштуванням та самореалізацією!

Про студентське життя молоді люди дізналися від голови студентської ради ЧНУ Каріни Вовченко.

Творчі колективи «Черкащанка» та «Фабрика музичного мистецтва "Voices"»  представили себе запальним українським танцем та патріотичними піснями. Студенти спеціальності «Хореографія» порадували присутніх композицією «Іспанія».

Про особливості вступної кампанії-2024 розповіла Людмила Смалиус,  відповідальний секретар приймальної комісії Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

 

 

Її заступник Денис Дерев’янко поінформував про вступну кампанію для пільгових категорій абітурієнтів.

Ще більше інформації учасники дня відкритих дверей отримали під час індивідуального спілкування з директорами інститутів, деканами факультетів, працівниками приймальної комісії.

  

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

Фото: Віолетта Костенко, студентка 1-PR курсу, ННІ української філології та соціальних комунікацій