Вітання, премія, слова вдячності та дружня розмова — так у Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького пройшла церемонія нагородження баскетболістів-чемпіонів.

Днями баскетбольна команда ЧНУ стала чемпіоном України серед студентів і перемогла у 14-ій Всеукраїнській Універсіаді з баскетболу.

Спортсмени впевнено перемогли команду Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова з рахунком 87-73 і здобули золоті медалі Студентської баскетбольної ліги України Таскомбанк.

Привітав гравців ректор університету, голова відокремленого підрозділу Спортивної студентської спілки України Олександр Черевко:

— Черкаський національний пишається вами і вашим досягненням. Адже ніщо так не популяризує наш університет, як перемоги і досягнення студентів. Протягом усього часу ми слідкували за іграми і щиро вболівали. Ваша гра гідна такого високого результату. Ви справжня команда! Ви — наша гордість!

Зичу вам міцного здоров’я, натхнення, нових здобутків і перемог.

Ректор вручив гравцям подячні листи та зачитав наказ, у якому йдеться про преміювання гравців команди. Він відзначив роботу всієї команди під керівництвом досвідчених тренерів Едуарда Скрипця та Олександра Охріменка, а також колектив навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров’я на чолі з директором Леонідом Нечипоренком і спортивний клуб «Богдан» ЧНУ і його керівника Володимира Хіміча.

Привітав баскетбольну команду ЧНУ член Наглядової ради університету, народний депутат України Сергій Рудик.

— Ваша команда — приклад професіоналізму, ентузіазму і жаги до перемоги. Ви продемонстрували високий рівень підготовки. Переконаний, що у майбутньому вас чекає ще багато перемог.

Сергій Ярославович також запросив гравців на екскурсію до Верховної Ради України.

Баскетболіст Нікіта Воєвода подякував усім, хто їх підтримував і допомагав:

— Спасибі Вам за підтримку. Баскетбол для нас — це робота. Буває складно, але ми рухаємося вперед, перемагаємо і не зупиняємося на досягнутому.

Про те, що мотивує спортсменів, розповів Нікіта Руслов:

— Кожного з нас мотивують різні речі. Але найбільше нас стимулює наша перемога. Це найкращий стимул і бажання удосконалюватися.

Черкаський національний університет вітає спортсменів та бажає їм подальших перемог!

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького