bgb
 
 
 

Кузовий Олександр Анатолійович протягом 2002-2007 рр. навчався на біологічному факультеті за спеціальністю «Біологія», обравши спеціалізацію «Біохімія».

Після отримання диплому бакалавра, у 2006 році почав працювати в приватній лабораторії «Лабсервіс». У 2007 році, після отримання диплому спеціаліста з відзнакою, пройшов 5-місячну спеціалізацію з клінічної лабораторної діагностики у Національній медичній академії післядипломної освіти ім. Шупика, після чого продовжив роботу в лабораторії «Лабсервіс». Спочатку у відділі біохімії, потім у відділі імунохімії, паралельно освоюючи гематологічні, загально-клінічні, імуноферментативні методи.

З 2018 по 2020 роки працював на посаді хіміка найбільшого в Україні заводу з переробки меду «Beehive», де вводив в експлуатацію та розробляв методики для визначення антибіотиків у меду для новітнього хромато-масс-спектрометра.

З 2020 року повернувся в діагностичний центр «Лабсервіс» на посаду заступника директора з якості. З початку 2021 року починає суміщати роботу в «Лабсервісі» з посадою проектного менеджера по впровадженню лабораторних інформаційних систем в компанії TerraLab та медичного консультанта і бізнесаналітика для існуючих та нових лабораторій приватного і державного сектора.

З весни 2021 року бере участь у стартапі Lab24 – сумісному проекті двох команд, Liki24таTerraLab у ролі лабораторного експерта. Стартап передбачає створення он-лайн маркетплейсу аналізів, масштабування на територію України і прилеглих країн.