Випускники університету — це гордість і найкраща оцінка діяльності навчального закладу. Черкаський національний університет пишається своїми випускниками, які професіоналізмом, успіхами та досягненнями примножують славу ЧНУ, перетворюють його ім’я на визнаний в Україні та світі бренд. Досвід і знання випускників — безцінний скарб для удосконалення освітнього процесу, підготовки сучасних фахівців, безупинного розвитку вишу.

images/nashi-vipuskniki/111.jpg

Студентські роки в стінах рідного університету, наповнені не лише пізнанням науки, а усмішками людей, розумним і добрим словом, дружбою і любов’ю, що без сумніву є найкращим періодом життя кожного випускника. І бажання подумки повернутись у цей юний романтичний період життя гуртує випускників. Об'єднання випускників різних поколінь і років навколо Альма-Матер є традицією у багатьох вишах світу.

Більш ніж 90 років тому перші випускники Черкаського інституту народної освіти розпочали «сіяти розумне, добре, вічне» у дитячих душах. Цей історичний факт, досвід провідних вузів України та світу, а також наближення 95 річниці заснування нашого навчального закладу надихнули нас на створення Асоціації випускників ЧНУ імені Богдана Хмельницького.

Асоціація випускників має на меті створення системи спілкування, допомогу в організації зустрічей випускників різних років і поколінь, яким завжди є що згадати і чим поділитися. Наше спільне завдання — успадковувати, продовжувати і розвивати славні традиції попередніх поколінь викладачів, студентів та випускників, спрямовуючи всю енергію і сили на розвиток рідного університету.

Настав час об’єднати всіх, хто починав свої життєві та професійні досягнення зі стін Черкаського національного університету (Черкаського інституту народної освіти, Черкаського державного педагогічного інституту, Черкаського державного університету імені Богдана Хмельницького), згуртувати випускників-однодумців, для яких університет назавжди залишиться символом професіоналізму і моральності, які дорожать університетськими традиціями та ідеалами, хочуть і можуть сприяти всебічному розвитку закладу.

Ми звертаємося до Вас, шановні випускники ЧНУ усіх років — до тих, хто підтримує і хоче відновити зв'язок із університетом, зустрітися зі своїми однокурсниками, викладачами, студентами нашого з вами вузу. Пишіть нам, розповідайте про ваші успіхи, надсилайте свої спогади про вуз періоду вашого студентства, про улюблених викладачів, надсилайте свої пам'ятні та нинішні фото. Висловлюйте свої думки (і критичні також) щодо шляхів розвитку університету.

Для спілкування і колективної діяльності випускників Черкаського університету планується заснування Асоціації випускників ЧНУ, створена спеціальна сторінка на офіційному сайті. Тут будуть опубліковані для обговорення установчі документи Асоціації, база наших випускників, тощо.

Ваші пропозиції щодо діяльності Асоціації, щодо проведення зустрічей, фото та біографії надсилайте на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

 

Бажаємо всім Вам міцного здоров'я, успішної, плідної роботи, щасливого життя і запрошуємо на зустрічі в Альма-Матер!

З повагою ініціативна група зі створення Асоціації випускників ЧНУ:

  1. Запорожець Тетяна Василівна — проректор ЧНУ, випускник 1999 року;
  2. Калюжна Людмила Борисівна — викладач англійської, випускник 1997 року;
  3. Король Ярослав Дмитрович — викладач фізики, випускник 1976 року.