На факультеті обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького провели уже традиційну інтелектуальну гру «Брейн-ринг».

Цьогоріч її присвятили 70-річчю Черкаської області.

У грі взяло участь 11 команд студентів навчально-наукових інститутів та факультетів університету. Учасники демонстрували свої  знання про історичні події, факти й особливості нашої області. Команди боролися не лише за перемогу, а й за шанс проявити свої інтелектуальні здібності.

Після запеклої боротьби призові місця розподілилися так:

1 місце — команда ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я «Велика шестірка»;

2 місце — команда ННІ української філології та соціальних комунікацій «Блакитно-жовті зорі»;

3 місце — команда ННІ міжнародних відносин, історії і філософії «Олімп».

Голова студентської ради ННІ міжнародних відносин, історії і філософії Анна Боєва поділилася враженнями:

— Команді «Олімп» довелося мужньо тримати стрій, захищаючи честь та гідність інституту. Гра видалась нелегкою, але цікавою та актуальною, добірка питань була пов’язана з історією Черкащини, що є як ніколи доцільним, оскільки цього року область святкує свою сімдесяту річницю. Маємо надію, що такі заходи неодноразово повторюватимуться, тому не зволікайте, приєднуйтесь!

Організували та провели цю яскраву інтелектуальну гру викладачі та студенти факультету обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем Костянтин Любченко, Людмила Макаренко, Борис Онищенко, Альона Царьова, Денис Голуб, Валентин Єгоян, Лілія Зайчук, Валерія Фінько. Їхня енергія та завзятість допомогли створити чудову атмосферу, наповнену розумом і знаннями.

Факультет обчислювальної техніки, інтелектуальних та управляючих систем