Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького здобув гран-прі 2019 року в номінації «Лідер наукової та науково-технічної діяльності». Крім цього, заклад вищої освіти нагороджено золотою медаллю в номінації «Формування інформаційно-цифрової компетентності як важливої складової розвитку інноваційної особистості». Також університет отримав сертифікат за якість наукових публікацій.

Такий результат участі у Десятій міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти-2019».

Організатор виставки — компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Відкрили виставку та нагородили учасників президент Національної академії педагогічних наук України Василь Кременьвиконувач обов'язків директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» МОН України Юрій Завалевський, перший заступник голови Комітету верховної Ради з питань освіти і науки Олександр Співаковський, народні депутати Віталій Курило і Тарас Кремінь.

Захід супроводжувала змістовна тематична програма, що включає конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, воркшопи, відкриті уроки та панельні дискусії за участю представників секретаріату Комітету Верховної Ради України з питань науки і освіти, керівників, провідних фахівців і науковців Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України та інших.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького