Фахівці «Юридичної клініки» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького взяли участь в онлайн-зустрічі членів Асоціації юридичних клінік України «Запитай Правління».

Відбулося плідне неформальне спілкування. Правлінню були поставлені запитання, що стосуються діяльності Асоціації та її можливостей.

Нагадаємо, що Асоціація юридичних клінік України — це спільнота, яка має на меті покращення якості юридичної освіти через виконання соціальної функції — надання безоплатної правової допомоги та підвищення рівня правової культури українського суспільства.

У складний період для нашої держави юридичні клініки тримають стрій: вони є базою практичної підготовки майбутніх юристів і надають безоплатну кваліфіковану правову допомогу, зокрема, захисникам і членам їхніх сімей, внутрішньо переміщеним особам та  усім іншим людям, хто її потребує.

Прийом клієнтів в юридичній клініці ЧНУ проводиться у змішаному форматі у вівторок і четвер з 9.00  до 17.00 год з перервою з 12.00 до 14.00 год. 

Директорка «Юридичної клініки» Олена Кульбашна