Студентська рада Черкаського  національного університету імені Богдана Хмельницького укотре підтримала акцію від Національного банку України — доєдналася до благодійного збору монет «Смілива гривня 2023». Спільними зусиллями вдалося зібрати 7 750 гривень.

— Я вважаю, що це крутий результат і неймовірно вдячна усім, хто долучився, — розповіла виборний представник до студентської ради від ННІ міжнародних відносин, історії і філософії. Діана-Крістіна Назаренко. — Ми передали усі кошти в «Ощадбанк» і зараз оголошуємо новий збір сировини для перероблювання. Усі кошти ми передамо на ЗСУ. Тому це важливо. Чекаємо на вас!

Голова студентської ради ЧНУ Євгенія Лядецька наголосила:

— Цього року студенти активно брали участь та збирали кошти, адже наша ціль одна — перемога! Ми допомагаємо Збройним силам України та вдячні їм за те, що можемо продовжувати навчатись та перебувати у рідних аудиторіях. Дякуємо студентським радам всіх навчально-наукових підрозділів та гуртожитків за внесок у перемогу!

Ми не завершуємо на цьому благодійному зборі та запрошуємо вас принести сировину для вторинної перероблення, щоб рятувати екологію та зібрати гроші для ЗСУ!

Студентська рада