Напередодні новорічних свят представники Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького традиційно зробили приємні подарунки для дітей.

 Студентська рада університету провела благодійну акцію зі збору канцелярських приладів та книжок для Лисичанської школи №4.

— Співпраця з Лисичанською школою триває вже не перший рік. Ми раді кожній нагоді зробити приємність дітям та вчителям школи-партнера, — зазначив заступник голови Студентської ради ЧНУ Дмитро Кузьмінський.

Зібрані книги Студрада відправила поштою до Лисичанської школи. Учнівський, батьківський та педагогічний колективи школи надіслали подяку колективу Черкаського національного за новорічний сюрприз.

Нагадаємо, що торік лисичанським школярам теж були відправлені дарунки до Дня святого Миколая.

Не залишилися без новорічних подарунків і вихованці Смілянського дитячого будинку. Члени студентської ради навчально-наукового інституту української філології та соціальних комунікацій напередодні нового року відвідали Смілянський дитячий будинок-інтернат. У рамках Благодійного марафону Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького майбутні філологи та журналісти порадували дітей  веселою повчальною казкою.

Студрада не залишила малечу без новорічних подарунків.

— Ми раніше приїздили до діток та писали з ними листи Святому Миколаю, тому напевне знали, що вони хочуть отримати в подарунок. Бажання в кожного були різні. Просили іграшки, навушники чи альбом і фарби, смачні цукерки. Завдяки підтримці небайдужих людей, ми змогли втілити мрії дітей у життя, — розповідає голова студентської ради ННІ УФСК Марина Савченко.

За словами студентів, на цьому зупинятися вони не бажають і закликають усіх у наступному році долучитися до відповідальної місії.

Нагадаємо, що впродовж грудня в ЧНУ проходив Благодійний марафон. Викладачі та студенти університету збирали кошти, продукти, ліки, засоби гігієни для допомоги воїнам АТО, влаштовували благодійні ярмарки та яскраві свята для маленьких пацієнтів онкодиспансеру. 

 

 Прес-служба Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького