Депутат Черкаської міської ради, випускник і аспірант Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Артур Акопян дбає про благоустрій студентського містечка. Так, за його сприяння встановлено «лежачі поліцейські» біля студентських гуртожитків ЧНУ.

— Однією із найулюбленіших вулиць водіїв, після бульвару Шевченка, є Хрещатик. Але часто кермувальники забувають про правила дорожнього руху та перевищують швидкість, чим наражають на небезпеку себе та пішоходів, які переходять дорогу.

У зв'язку з цим було порушене питання, щодо встановлення по вулиці Хрещатик обладнання для примусового обмеження швидкості («лежачі поліцейські») за адресами: вулиця Хрещатик, будинки 55, 53, 56 (гуртожитки ЧНУ ім. Богдана Хмельницького). У районі вулиці Хрещатик, 130 «лежачі поліцейські» були встановлені ще пару місяців тому.

Дякую за сприяння КП «ЧЕЛУАШ» Черкаської міськради та його директору Олексію Мельнику, а також Патрульній поліції Черкаської області та керівнику Олександру Кокобі, — зазначає Артур Акопян на своїй сторінці у Фейсбуку.

Жителі кварталу, серед яких більшість — студенти ЧНУ, викладачі та їхні родини — висловили щиру вдячність депутату за турботу про безпеку дорожнього руху.

 

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького