Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького проводить додатковий набір на навчання за кошти фізичних або юридичних осіб за всіма освітніми ступенями вищої освіти.

Згідно з Правилами прийому ЧНУ ім. Б. Хмельницького, у 2019 році абітурієнти ще можуть вступити на навчання за ОС «бакалавр» на базі повної загальної середньої освіти або за іншою спеціальністю до магістратури на базі ОС не нижче бакалавра, а також почати здобувати другу вищу освіту за будь-якою спеціальністю зі скороченим терміном навчання.

Вступ на перший курс для здобуття ступеня бакалавра на основі повної загальної середньої освіти за заочною формою навчання здійснюється на базі чинних сертифікатів ЗНО (сертифікати ЗНО 2018 та 2019 років, та сертифікати ЗНО 2017 року, крім оцінок з англійської, французької, німецької та іспанської мов).

У залежності від вашого вибору є можливість вступати за розкладом ІІ або ІІІ сесій прийому (детальніше у таблиці).

Крім того, для вступників у магістратуру з обов’язковим сертифікатом ЄВІ з іноземної мови є можливість додаткового складання цього іспиту і вступу у 2019 році (див зноску в таблиці).

За консультаціями звертатися в ауд. 315 (3-ій поверх, праве крило) НК № 3 (б. Шевченка, 79) або за телефонами приймальної комісії: (067) 83 09 612, (063) 80 32 971, (0472) 50 25 27

Запрошуємо Вас на навчання!

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького