Оздоровчий табір «Дніпровська хвиля» Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького завершив свою цьогорічну зміну. Кілька щасливих тижнів у ньому провели понад п’ятдесят дітей співробітників університету. Свято прощання з табором було яскравим, веселим і водночас трішки сумним.

 

«Я як мама дуже рада, що після багаторічної перерви цю добру традицію – табір для малечі – відродили! Як і в попередні роки, ініціативу на себе взяв  університетський профспілковий комітет. І зараз нам дуже приємно бачити доглянутих і щасливих дітей. Сподіваємося, що табір зустріне наших дітей і наступного року» – звернулася до всіх проректор з освітньо-виховної роботи та міжнародних зв’язків Тетяна Запорожець, яка завітала на прощальний концерт.

Анатолій Стеценко, голова профспілкового комітету університету, розповів, що успіхом цей проект завдячує насамперед досвідченим фахівцям і кращим студентам ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва та ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я. Профком взяв на себе матеріальне забезпечення роботи табору. Адміністрація університету допомогла з приміщенням, технічними засобами.

Засмагла і відпочила дітвора на концерті з нагоди завершення роботи табору демонструвала батькам, дідусям і бабусям свої таланти. Юні артисти співали, танцювали, декламували вірші, на справжній сцені актового залу університету розіграли сценки за мотивами українських казок.

Хвилю емоцій викликало відзначення вихователів та керівництва табору.

Подяки ЧНУ ім. Богдана Хмельницького отримали Олена Рясна – директор табору, заступник директора з виховної роботи загальноосвітньої школи № 8 м.Черкаси та Ольга Дунаєвська – заступник директора табору, викладач хореографії школи № 8.

Подяки від профспілкового комітету вручили Інні Ченбай, доценту кафедри соціальної роботи та соціальної педагогіки ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва, Леоніду Нечипоренку, заступнику директора з навчальної роботи ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я та Людмилі Мамчур, керівнику практики університету. Відзначили також студентів, які були вихователями табору: третьокурсниць ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Аліну Юрченко, Надію Колісник, Інну Задорожню та Анастасію Антошенко, а також студентів ННІ фізичної культури, спорту і здоров’я, які були спортивними керівниками в таборі: другокурсницю Юлію Паламаренко та третьокурсника Олега Вітрова.

Дітвора оплесками вітала тих, хто упродовж трьох тижнів робив їхнє життя в таборі незабутнім та веселим.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького