4 квітня відбулось урочисте вручення викладачам Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького сертифікатів про підвищення кваліфікації за програмою: «Інформаційно-комунікаційні технології в управлінні освітнім процесом».

Стажування проходило на базі кафедри автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій упродовж 5 тижнів. Його метою було формування і закріплення на практиці компетентностей щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій, спрямованих на виконання професійних завдань, з урахуванням галузевої специфіки, на новому, значно вищому рівні.

Двадцять шість осіб із числа професорсько-викладацького складу отримали ґрунтовну науково-методичну та практичну підготовку з наступних тематичних розділів: «Створення електронних навчальних курсів засобами систем управління навчанням»; «Систематизація навчально-методичного забезпечення дисциплін та управління доступом до нього з використанням хмароорієнтованих сховищ даних»; «Використання хмароорієнтованих сервісів (Google Apps for Education, Evernote, Dropbox, Symbaloo та інших) у професійній діяльності».

ННІ ФМ та КІС