Первинна профспілкова організація Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького  має гарну традицію восени проводити навчання для профгрупоргів 1-го курсу. Час обраний не випадково: студенти вже трохи відпочили від перших несподіваних вражень від нової для них форми навчання, познайомились між собою та активно спілкуються.

Зазначимо, що профком приділяє значну увагу роботі з профспілковим активом, систематично організовує його навчання. У цьому році тренінг «Я — профспілковий лідер» проводили на навчально-науковій базі «Сокирно».

Тренінг розпочався з відеопрезентації діяльності профспілкового комітету університету. Відкрив семінар голова профкому ЧНУ імені Богдана Хмельницького Анатолій Стеценко, який розповів про основні напрями роботи профспілки університету, мету та завдання профгрупоргів у питаннях здійснення захисту економічних, соціально-правових і культурних інтересів студентської молоді. 

Після навчання були спортивні розваги. Голова спортивно-масової комісії старший викладач кафедри спортивних дисциплін Нечипоренко Олена Василівна підготувала для профгрупоргів цікаві та веселі спортивні змагання. Студенти емоційно вболівали один за одного і, як завжди, перемогла дружба!

А потім була юшка, каша, цікаві розмови та спілкування!

 

Детальніше: http://profkom.cdu.edu.ua/articles/127

 

Первинна профспілкова організація 
Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького