У Навчально-науковому інституті педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького відбулися збори трудового колективу.

Системність та організованість – так можна охарактеризувати підхід до організації зборів. Дирекція інституту здійснила ґрунтовний аналіз результатів навчальної, наукової та виховної роботи за І семестр.
Основним завданням у сфері навчання визначено забезпечення належної якості освіти. Найбільш обговорюваними питаннями наукової діяльності стали публікації в періодичних виданнях, які включено до наукометричних баз, визнаних  Міністерством освіти і науки України, а також зовнішня академічна мобільність науково-педагогічних працівників і студентів. У сфері виховної роботи першочерговим завданням було визначено посилення інституту кураторства, особливо систематизацію взаємодії з гуртожитками та роботу з категорійними студентами.
У виступах завідувачів та викладачів кафедр було окреслено специфіку кожної з кафедр, особливості навчальної, профорієнтаційної, іміджевої діяльності, перспективи на ІІ семестр 2015-2016 навчального року.

 


ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва