У ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва започаткували нову традицію — проведення «Дня відмінника». Захід зібрав близько 50-ти студентів, яким вдалося здати зимову сесію на «відмінно».

Усі студенти отримали подяку директора інституту Тимофія Десятова. Текст подяки придумали самі студентами, тому він вийшов доволі креативним:

За міцні і впевнені знання,

За завзятість і незламну волю,

За те, що все на «5»,

За те, що з ЧНУ Ви пов’язали долю.

У своєму виступі Тимофій Десятов наголосив на тому, як важливо в житті говорити людям приємне, заохочувати до подальшої діяльності.

З вітальним словом до студентів-відмінників звернувся і професор із США Лайл Кауффман. У своєму виступі гість наголосив на важливості уміння ставити перед собою цілі та правильно працювати над їх досягненням.

Бліц-опитування учасників допомогло з’ясувати, що кожен із них має свій «рецепт», як стати відмінником, і свою мотивацію. Студенти розповідали, як вони готуються до пар, заліків і екзаменів. Дуже відвертими були слова студента 2 курсу Андрія Данішевського, який розповів, що «завалив» літню сесію, тому мобілізував усі зусилля, щоб отримувати стипендію в наступному семестрі. Мобілізував настільки, що здав сесію на «відмінно».

Студентки 3 курсу напряму підготовки «Початкова освіта» підготували та провели вікторину «Найрозумніший», яка засвідчила високий рівень загальної ерудованості наших відмінників. Музичне вітання прозвучало від вокального гурту «Серця трьох».

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва