У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького проходять творчі заліки з фізичного виховання.

Сьогодні свою фізичну підготовку демонстрували абітурієнти, які збираються вступати на навчання за спеціальністю «Фізична культура і спорт». Залежно від виду спорту, яким займалися у школі чи спортивних гуртках, вступники складали заліки.

Журналісти ЧНУ відвідали творчі заліки з футболу. Участь у них беруть вступники з усієї Черкащини.

Олександр Собко приїхав із Золотоноші. Хлопець уже 8 років професійно займається футболом. Грав за ФК «Ворскла». Команда грає у Вищій лізі України. Вступник переконаний, що сьогоднішні нормативи складе і незабаром буде студентом Черкаського національного.

Вступити до навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту та здоров`я хоче і Мкаксим Бондаренко, який приїхав із міста Ватутіне.

—  Я 13 років займаюся спортом. Мені подобається футбол. Маю бажання у майбутньому професійно розвиватися у цьому спорті, — каже хлопець.

Про наміри пов’яти свою професію зі спортом розповів Матвій Пишний. Хлопець приїхав із міста Сміла. Займається футболом уже 5 років.

—   Хочу розвиватися і удосконалювати свої навички. Думаю, що в мене все вийде. А викладачі мені в цьому допоможуть, — розповідає абітурієнт.

Черкаський національний бажає вступникам успішного складання творчих заліків!

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького