У актовій залі Черкаського державного технологічного університету пройшли змагання веселих та кмітливих.

Команди КВК ЧНУ імені Богдана Хмельницького також були запрошені на гру.

Наш університет представляли одразу дві команди: «Хвилюватися немає причин» (ННІ ФМ та КІС) та «Колоритні Незаурядні» (ННІ історії та філософії). Вони змагалися за перемогу з командами ЧДТУ: «Три в одному», «Ігри розуму», «Люди без прелюдій», «КУМА» та командою Черкаського державного бізнес-коледжу «99 франків».

Переможця визначали за результатами 4 конкурсів. У першому — «Візитівка» — гравці представляли своїх учасників. За підсумком цього етапу беззаперечним лідером стали «Колоритні Незаурядні», отримавши максимальну кількість балів. Наступним етапом була «Розминка з залом». Присутні ставили запитання командам, а ті намагалися жартома відповісти на них. Третім конкурсом був «Музичний біатлон» — учасники демонстрували публіці власні варіанти відомих музичних хітів.

Четвертим найцікавішим та найважчим етапом став «Імпровіз». Команди отримали завдання лише за декілька годин до початку заходу й мали нашвидку придумати вдалі жарти. Тема завершального конкурсу — «Сенсаційне інтерв’ю». 

Перемогу здобули наші студенти — «Колоритні Незаурядні» (ННІ історії та філософії). Вигравши КВК у рідному Черкаському національному, вони не зупинилися на досягнутому й достойно позмагатися з командами інших ВНЗ. Кубок ректора ЧДТУ-2016 став ще одним кроком до Черкаської молодіжної ліги КВК, ігри якої пройдуть 14 та 18 квітня.

Команди ЧДТУ «КУМА» та «Люди без прелюдій» вибороли друге та третє місця відповідно. Усі учасники отримали солодкі подарунки.

ФОТО

Лора ШУМЕЙКО, Крістіна ОРЕЛ, 4-Р ННІ УФСК