Працівники кафедри загальної педагогіки і психології ЧНУ ім. Б. Хмельницького ініціювали благодійну акцію «Психотерапевтичне мистецтво у лікувальних закладах».

Як зазначає в.о. завідувача кафедри Інна Кукуленко-Лук’янець, доброчинники збирають вироби мистецтва, якими прикрасять алергологічне відділення Черкаської обласної лікарні.

— Ми звернулися до студентів, викладачів та всіх небайдужих із проханням надати картини, витинанки, вишивки тощо, які будуть розміщені у алергологічному відділенні Черкаської обласної лікарні, — каже Інна Володимирівна. Вона приємно здивована кількістю робіт, отриманих із приватних колекцій:

— Про початок акції оголосили лише кілька днів тому. А роботи несуть і викладачі кафедри початкової освіти, і студенти, і учні художньої школи, і різних художніх гуртків. Ми розуміємо, що вже виходимо за межі лише алергологічного відділення, відбираємо роботи для дитячого відділення обласного онкологічного диспансеру і готові будемо допомогти іншим відділенням, котрі виявлять бажання. Акція продовжується. Роботи можна приносити на кафедру загальної педагогіки і психології ЧНУ ім. Б. Хмельницького (вул. Остафія Дашкевича, 24, ауд. 255, корп. 4) з 9.00-16.00, із понеділка по п’ятницю. Бажано надавати вироби у блакитній, синій, зеленій кольоровій гамі, у відтінках жовтого та пастельного. Така кольорова терапія сприяє зниженню симптомів захворювання. Просимо також представників ЗМІ розповісти про благодійників, які надали свої роботи безплатно, від усього серця, не вимірюючи цей світ грошима і користю

ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва