До ювілею в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького провели дружній турнір з волейболу між працівниками трьох Черкаських ВНЗ.

Окрім господарів, за першість змагалися працівники Черкаського політехнічного технікуму та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.

Завідувач кафедри фізичного виховання ЧНУ Олена Меньших привітала учасників змагань.

—  Як важливо, що професорсько-викладацький склад навчальних закладів, незважаючи на рутинні будні, розвивається не лише духовно та науково, а й фізично, — зазначила вона.

Представниця команди ЧНУ, єдина учасниця — жінка, Наталія Медведь розповіла, що волейболом захоплюється вже 14 років, закінчила Черкаську ДЮСШ з волейболу. Користь таких заходів вбачає в тому, що викладачі спілкуються в неформальній обстановці, отримуютьпозитивні емоції та враження.

Переможцем турніру стала команда Черкаського політехнічного технікуму, Черкаський національний виборов 2-ге, а Інститут пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля — 3 місце.

Колективу викладачів Навчально-наукового інституту фізичної культури, спорту і здоров’я ЧНУ вручили подяку від правління спортклубу «Політехнік»  за активну співпрацю з КФК технікуму, допомогу в організації і проведенні спортивно-масових заходів, пропаганду здорового способу життя серед студентської молоді та з нагоди ювілею університету.

Прес-сужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького