Чергові змагання з волейболу серед студентів пройшли в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького. 30 березня за звання чемпіона з волейболу змагалися вісім команд із різних інститутів.


У поєдинку за 7-8 місце зійшлися представники ННІ іноземних мов та психологічного факультету. Оскільки за дві обов’язкові партії не вдалося виявити переможця, хлопцям довелося грати третю. За загальним результатом 2:1 іноземники посіли 7 місце.
За 5-6 місце точилася справжня боротьба між ННІ природничих наук та факультетом обчислюваної техніки, інтелектуальних та управляючих систем. Суперники були дуже сильні. Усе вирішила додаткова партія. Із рахунком 2:1 перемогу здобули студенти ФОТІУСу.
Беззаперечну перемогу та призове третє місце посіла команда ННІ історії та філософії. У протистоянні з ННІ УФСК вони впевнено вели гру. Вдалі комбінації та сильні подачі зробили свою справу. Українські філологи програли з рахунком 2:0.
За перемогу боролися студенти ННІ фізики, математики та комп’ютерно-інформаційних систем і ННІ економіки та права. У чесному напруженому поєдинку команди з останніх сил намагалися виграти. Спочатку економісти впевнено перемагали. Але в другій партії фізмат зібрався і зрівняв рахунок. Долю суперників знову вирішила додаткова партія. Золотими призерами стали хлопці з ННІ ФМ та КІС.
Команди були нагороджені почесними грамотами за 1-3 місця відповідно.

Лора ШУМЕЙКО, Крістіна ОРЕЛ, 4-Р ННІ УФСК