Магістрант ННІ історії і філософії, талановитий співак, наймолодший голова села Черкащини Артем Кухаренко запросив рідний ЧНУ ім. Б. Хмельницького на благодійний концерт «Дорогою далекою».

У селі Подільське почали збирати гроші на ремонт дороги, яка має символізувати дорогу життя селян, за словами Артема Володимировича. Проте нині дорога до села в жахливому стані.

Начальник відділу з організації виховної роботи студентів Тетяна Зорочкіна, викладач голови села Олена Сухушина та студенти ННІ історії і філософії Тарас Константінов і Андрій Шведін привезли в сільську бібліотеку подарунки від університету та побажали Артему подальших звершень. 

Радували глядачів виступи різноманітних колективів. Гурт «Пісенні кольори», учасниками якого є випускники Черкаського національного університету, вже не вперше виступав на сцені будинку культури села Подільське. Діана Євсєєва, Олександр Алехно, Аліна Зінченко, Юля Пономар, Юрій Сердюк й Антон Пещанський разом з Артемом Володимировичем стали чарівною музичною основою концерту. З особливим відчутям відповідальності співав для односельчан своєї бабусі аспірант ЧНУ, учасник музичної групи «Сонце в кишені» Олександр Дубина, співали також Сергій Гнойовий і Таїсія Мартинюк. Не лише власним голосом, а й звуком бандури зачаровував Олександр Мірошниченко. Танцювали для гостей і жителів Подільського маленькі диво-школярики, а юний сільський декламатор Антон Седлак звеселив гуморескою про подільську дорогу.

Чарівна ведуча вечора Зінаїда Вовк згадала та подякувала всім, хто долучається до розвитку та покращення життя в селі.

Поки на дорогу зібрали 15 135 грн.

Делегація університету повернулася в Черкаси з яскравими враженнями та гордістю, що в ЧНУ навчається така активна, ініціативна, талановита молодь.

 

 

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького

 

Додатково про захід читайте на: ПРОЧЕРК