Студенти та викладачі Черкаського націнального універистету імені Богдана Хмельницького розгорнули кампанію на підтримку студентки 3-го курсу інституту педагогічної освіти Інни Кутової, яка постраждала внаслідок ДТП у Каневі.

Своєрідним підсумком цієї кампанії стало змагання серед веселих та кмітливих. Кошти, виручені від квитків на студентстький КВК, передані на лікування Інни.  

Студенти ННІ УФСК, ННІ ФМ та КІС, ННІ історії та філософії, ННІ економіки і права змагалися за звання найкреативніших коміків університету.
Конкурс складався з трьох етапів, за кожен із яких журі виставляло бали. Цього разу суддівську колегію представляли перший проректор університету Василь Мойсієнко, голова профкому Анатолій Стеценко, начальник відділу з організації виховної роботи студентів Тетяна Зорочкіна, голова студради Василь Дунаєвський та організатор конкурсів краси, колишня студентка ЧНУ Гоарік Рубенян.

За підсумками трьох конкурсів переможцем визнали команду ННІ історії та філософії «Колоритні та незаурядні». Почесне друге місце здобули студенти ННІ УФСК «Казбєт». Не вдалося повторити свій минулий тріумф професіоналам КВК — команді «Хвилюватися немає причин» ННІ ФМ та КІС. Цього разу вони стали третіми. Відповідно студенти ННІ економіки та права «Сесілья» — четверті.

Родзинкою заходу стала поява у складі ««Колоритних та незаурядних» Ісаака Величка, відомого за проектами на телеканалі СТБ «МастерШеф Діти» та «Кохана, ми вбиваємо дітей».

Підводячи підсумки, перший проректор Василь Мойсієнко подякував усім присутнім за підтримку благодійного проекту.
Переможці отримали золотий кубок, абонемент на місяць у «MIAMI GYM», а також запрошення від Андрія Купчина в Черкаську обласну лігу КВН, де вже виступають наші «Хвилюватися немає причин» та «Казбєт». Голова профкому Черкаського національного Анатолій Стеценко вручив кожній команді солодкі призи.

Директор ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи і мистецтва Тимофій Десятов дякує всім, хто допоміг їхній студентці долати хворобу.
— Унаслідок тяжкої ДТП у Інни Кутової діагностували черепно-мозкову травму та перелом стегна, — розповів Тимофій Михайлович. — Рідний інститут від самого початку не залишив дівчину в біді, допомагав її родині. Це вилилося у справжні благодійні акції. Студенти влаштували конкурс селфі, збирали відтиски долоньок, супроводжуючи це збором коштів на підтримку Інни. тепер студенти університету провели КВК. Мама дівчини знайшла в ЧНУ і моральну підтримку, і навіть дах над головою на період, коли дівчина потребувала постійної опіки. Нині ми всі з надією констатуємо, що студентка одужує. Дуже сподіваємося скоро знову побачити її в університеті.

 

Лора Шумейко, Крістіна Орел, 4-Р ННІ УФСК