Студентські ради гуртожитків №4 та 5 організували акцію до 8 березня. Привітали викладачів саморобними квітами та листівками.

Квіти та листівки протягом тижня виготовляли власноруч, щоб завітати з подарунками не лише до навчальних корпусів, але й до гуртожитків.

«Ми організували таку акцію напередодні Міжнародного жіночого дня, щоб висловити свою вдячність нашим викладачам, вихователям, комендантам та іншим працівникам університету. Не кожен має кошти, щоб купити живі квіти і привітати не одного, а багато викладачів. Але долучившись до акції, кожен мав можливість виготовити квітку чи в стилі орігамі, чи в мексиканському стилі і цим самим привітати всіх» — ділиться голова студентської ради гуртожитку №5 Юлія Колісніченко.

«Ми відразу підтримали ідею і долучилися до акції. Спільно з гуртожитком №5 та за підтримки відділу виховної роботи ми виготовили понад 500 квітів і стільки ж листівок, якими потім привітали всіх, кого зустрічали зранку на роботі. Посмішки викладачів, мені здається, сказали самі за себе,- говорить голова студентської ради гуртожитку №4 Наталія Панченко.

 

 

Студентська рада гуртожитків №4,5