У ННІ економіки і права ЧНУ ім. Б. Хмельницького відбулося вручення дипломів магістрам спеціальності «Інтелектуальна власність».

Привітали випускників проректор із наукової, інноваційної та міжнародної діяльності Сергій Корновенко, директор ННІ економіки і права Юрій Кононенко, завідувач кафедри інтелектуальної власності та цивільно-правових дисциплін Наталія Попова та викладачі інституту.

«Я переконаний, що всі хто прийшов сьогодні за дипломами вступали в магістратуру за знаннями. Тому сьогодні відбувається формалізація ваших знань, — наголосив Сергій Валерійович. — Вручення дипломів — це урочистий момент, але ми трішки шкодуємо, бо нам було приємно з вами працювати. У цей день бажаю Вам добра, миру та достатку! Не забувайте рідну кафедру та рідний університет».

Директор інституту Юрій Степанович побажав випускникам вдало реалізувати набуті в університеті досвід і знання.

«Випускний — це остаточне підбиття підсумків  роботи викладачів та студентів, урочисте оприлюднення результатів нашої спільної праці. Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли 20-м магістрантам вручили заповітні дипломи» — зазначила Наталія Попова. 

Звернувся з вітальними словами до випускників і куратор Сергій Тараненко: «Я хочу, щоб той диплом, який ви тримаєте в руках, допоміг вам знайти прекрасну роботу, а від цієї роботи ви отримували велике задоволення та достойну зарплату».

Щирою була подяка професорсько-викладацькому складу кафедри від самих випускників. Випускниця Аліна Кононенко побажала викладачам сумлінних студентів і натхнення в роботі.

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького