У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького працює Консультаційний центр приймальної комісії. Тут вступники можуть отримати відповіді на запитання щодо вступу.

Консультаційний центр функціонує за адресою: бульвар Шевченка, 81, 1-й поверх навчального корпусу № 1.

Поставити запитання абітурієнти та їхні батьки можуть особисто чи за телефонами (067-830-96-12, 063-803-29-71). Консультації надаються щодня з 09:00 до 16:00, крім неділі.

За словами відповідального секретаря приймальної комісії Людмили Смалиус, молодих людей та їхніх батьків цікавлять питання щодо правил прийому до ЗВО, термінів подання документів, особливостей тих чи інших спеціальностей, можливостей вступу на основі вже здобутого освітнього ступеня. Крім цього, для майбутніх студентів проводять екскурсії в інститутах, факультетах, ознайомлюють із навчальною та науковою базою університету, розказують про можливості працевлаштування випускників.

За словами Людмили Никифорівни, уже більше 150 осіб скористалися послугами фахівців ЧНУ і створили свій особистий електронний кабінет. Абітурієнтам допомагають відсканувати і завантажити скан-копії необхідних документів, обрахувати середній бал атестата. Вступників консультують також щодо нарахування додаткового балу. Особам, які мають особливі умови вступу, консультації надає юрист приймальної комісії Олександр Михайлович Сокуренко (063-80-32-971).

Звертайтеся — кожному вступнику ми приділимо належну увагу!

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького