Студенти Української академії лідерства завітали до Черкаського національного університету, щоб розповісти про свій унікальний навчальний заклад та познайомити з його роботою.

Зустріч відбулася 24 лютого в конференц-залі університету. Послухати про навчальний заклад незвичного типу зібралось чимало охочих.

Студенти розповіли, що Українська  академія лідерства — це унікальний формат навчання, проект особистісного та суспільного розвитку, формування української ідентичності та виховання соціально-відповідального лідерства. Завдання академії відібрати яскраву молодь, адже в кожній людині є власний потенціал і основний виклик академії — розвинути його.

«Коли я була присутня на подібній презентації в моєму університеті на мене вплинули цінності академії. Тоді я зрозуміла, що це та спільнота людей, яка підходить моїм життєвим принципам», — розповіла одна з представниць академії. Принципи полягають в тому, щоб бути вільним, справжнім, мудрим, творчим і дружнім.

В Українській академії лідерства зараз навчається 39 студентів із усіх регіонів країни. Навчання здійснюється за підтримки фонду Western NIS Interprise Fund. Також академію лідерства підтримує ініціативна група, у яку входять Святослав Вакарчук, Ярослав Грицак, Іван Малкович та інші.

Людмила ДІДЕНКО, Олена ГРИЦЮТА, 4-Р

 

Новини