У Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького розпочалася установча сесія для студентів заочної форми навчання. Серед студентів, які цьогоріч вступили до магістратури, — очільники провідних медичних закладів Черкаської, Київської та Полтавської областей.

Із початком навчання їх привітав ректор Олександр Черевко.

— Сучасні реалії готують нові виклики. Змін зазнає і сфера освіти, і сфера медицини. Ви стали студентами, щоб здобути необхідну для реформованої медичної галузі спеціальність управлiнця. Для нас почесно навчати таких досвідчених професіоналів. Ви поспілкуєтеся між собою та збагатите своїм досвідом наших викладачів. А ми зробимо все, щоб час, проведений у Черкаському національному університеті, був позначений для вас новими знаннями і компетентностями, інноваційними рішеннями, — зазначив Олександр Володимирович.

Навчальний процес організовує навчально-науковий інститут економіки і права.

Згідно з отриманими на початку навчального року навчально-методичними комплексами почалася робота з вивчення дисциплін «Менеджмент організацій», «Сучасні управлінські технології», «HR-менеджмент», «Методологія та організація наукових досліджень», «Інтелектуальний та інформаційний бізнес».

 

 

Пресслужба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького