Кандидат психологічних наук, доцент, в. о. завідувача кафедри загальної педагогіки та психології ННІ педагогічної освіти, соціальної роботи та мистецтва ЧНУ ім. Богдана Хмельницького Інна Кукуленко-Лук’янець увійшла до рейтингу успішних жінок Черкащини у рубриці «Освіта і наука».

Інтернет-видання «ВиЧЕрпно», спираючись на думку черкащан, які у соцмережі «Фейсбук» та у приватному листуванні запропонували свої кандидатури успішних жінок, склало ТОП-8 успішних жінок Черкащини.

До уваги читачів запропонували 8 рубрик: політика, бізнес, культура та мистецтво, медіа, спорт, громадська діяльність, освіта і наука, медицина. У кожній рубриці представлена одна жінка, яка, на думку черкащан, досягла у своїй сфері діяльності певного життєвого успіху.

Яскрава і енергійна Інна Лук’янець не може назвати себе успішною жінкою. Для неї головне — внутрішня гармонія, до якої вона прагне кожного дня. Тому й успіх розцінює як щоденну працю над собою.

— Для мене успіх це — внутрішня гармонія і комфорт. Коли людина любить те, чим займається. Успішною може бути і домогосподарка, і бізнес-вумен, і будь-яка жінка, якщо вона отримує задоволення від того, що робить, і загалом від власного життя.

Щодо моєї історії, то вона якраз і полягає в тому, що я люблю те, що роблю. Я вмію ризикувати, експериментувати, виходити із зони власного комфорту заради того, щоб спробувати щось нове. Я думаю, в цьому є певна сміливість, наполегливість, ініціативність. І, мабуть, цікавість до нового і вміння подолати страх, що щось не вийде, страх критики тощо. Саме завдяки цьому у мене такий цікавий і різноплановий досвід.

Також до рейтингу успішних жінок Черкащини ввійшли Світлана Трофімова, Наталія Нетовкіна, Олександра Теліженко, Тетяна Очеретяна, Катерина Коваленко, Оксана Циганок, Ірина Волощенко.

 

Сабіна Раджабова, доцент кафедри загальної педагогіки і психології