Громада Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького привітала доктора економічних наук, завідувача кафедри моделювання економіки і бізнесу ННІ економіки і права Любов Кібальник із ювілеєм.

У Черкаському національному Любов Олександрівна почала працювати з 1992 року. Тоді вона за конкурсом пройшла на посаду асистента кафедри політекономії Черкаського педінституту. Загалом же ювілярка має 25 років стажу педагогічної роботи у закладах вищої освіти ІІІ-ІV рівнів акредитації. Паралельно з викладанням почала займатися науково-дослідницькою роботою. Навчалася в аспірантурі кафедри теоретичної та прикладної економіки Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Науковець багато зусиль, знань і досвіду вклала в розвиток економічних спеціальностей в Черкаському національному університеті. Обіймала посаду декана економічного факультету, першого заступника директора новоствореного навчально-наукового інституту економіки і права, очолювала кафедри. За її активної участі й сприяння проліцензовано та акредитовано низку напрямів підготовки, суттєво зміцнено матеріально-технічну базу факультету та інституту, організовано й проведено низку міжнародних науково-практичних конференцій, круглих столів, налагоджено міжнародні зв’язки.

У 2015 році Любов Кібальник захистила докторську дисертацію за спеціальністю «Світове господарство та міжнародні економічні відносини». Нині вона є автором понад 150 праць.

Понад 10 років була окрасою ансамблю народного танцю «Черкащанка».

За багаторічну працю у сфері науки й освіти Любов Олександрівна нагороджена нагрудними знаками «Відмінник освіти України», «Василь Сухомлинський», почесними грамотами Міністерства освіти і науки України, Головного управління освіти і науки Черкаської ОДА, ЧНУ та подяками.

Привітали Любов Кібальник ректор Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького Олександр Черевко, голова профспілкового комітету Анатолій Стеценко, проректори, колектив ННІ економіки і права на чолі з директором Василем Андрусяком, директори й представники інститутів та факультетів інституту, учні, колеги.

 

Прес-служба Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького