Навчально-тетодичний відділ Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького забезпечує проведення навчального процесу на період карантину дистанційно. Працівники відділу підготували рекомендації для того, щоб усі учасники освітнього процесу у нього включилися. 

До уваги студентів, їхніх батьків, викладачів. Університет продовжує працювати в дистанційному режимі. Усі студенти мають контакт із викладачами через дистанційні засоби навчання.

Лекції у форматі відеоконференцій проводяться за заздалегідь визначеним та оголошеним розкладом занять, практичні/семінарські заняття групами чи індивідуально за домовленістю з викладачем відбуваються через віртуальні кімнати Google Classroom. 
Для студентів з обмеженим доступом до інтернету шукаємо індивідуальні шляхи співпраці.
Заняття, які потребують спеціалізованого обладнання (в лабораторіях, спортивних залах, виробничі практики), буде проведено після закінчення карантину.
Додатково рекомендуємо студентам і викладачам пройти курси від провідних університетів і компаній на платформі дистанційного навчання COURSERA. 
Навчально-наукові підрозділи, кафедри, викладачі контактують через спільноти у месенджерах, що забезпечує узгоджену методичну й організаційну роботу.
Хто ще не з нами, звертайтеся до старост (студенти), завідувачів кафедрами (викладачі) або до навчально-методичного відділу.
Як нас знайти:

Нагадаємо також, що на сайті університету створено рубрику «ЕЛЕКТРОННИЙ УНІВЕРСИТЕТ», яка забезпечує здійснення дистанційного навчання.

Вона розміщена у розділі «РЕСУРСИ».

Туди можна потрапити і з головної сторінки сайту, натиснувши в меню «АКТУАЛЬНО» кнопку «ЕЛЕКТРОННИЙ УНІВЕРСИТЕТ».

 Навчально-методичний відділ